Sari la conținut

Edy#40

Moderator Global
 • Număr conținut

  532
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  7

Edy#40 last won the day on January 29

Edy#40 had the most liked content!

Despre Edy#40

 • Rang
  Courtier
 • Dată Naștere 09.07.1999

Contact Methods

 • Yahoo
  bratueduard95@gmail.com
 • Steam
  76561198352681552

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

1.609 citiri profil
 1. Ai gresit sectiunea -> http://pglarena.ro/forum/264-arena-cereri-accese/ T.C
 2. Samsung anticipează vânzări mai bune pentru Galaxy S9, în ciuda preţului piperat Vândut în 37 milioane de exemplare, Galaxy S8 a fost cu siguranţă un mare succes pentru Samsung, dar compania sud-coreeană se arată şi mai încrezătoare în potenţialul înlocuitorului său. Anticipând potenţial crescut pentru profit, Samsung a devansat data lansării Galaxy S9 pentru luna martie (comparat cu luna aprilie 2017 pentru modelul S8) şi va diversifica strategia de promovare a noului smartphone, în speranţa de a atrage mai mulţi cumpărători. Chiar dacă este prea devreme pentru a trage concluzii, CEO-ul Samsung, DJ Koh, a precizat că primirea şi primele impresii lăsate de Galaxy S9 depăşesc aşteptările. Promovat ca fiind o reinventare a designului Galaxy S, modelul S9+ are în arsenal un sistem dual camera performant, oferind lentile cu apertură variabilă, funcţie de captură slow-motion şi capabilităţi AR puse în valoare cu un nou set de emoji-uri interactive. Totuşi, există şi destule argumente împotrivă, Galaxy S9 fiind privit ca un produs mai puţin revoluţionar decât Galaxy S8, în condiţiile în care nici acesta nu a reuşit să convingă foarte mulţi fani să-şi înlocuiască telefoanele S7 cu performanţe similare la partea foto. Însă Galaxy S9 a primit îmbunătăţiri semnificative tocmai la acest capitol, demonstrând că Samsung a învăţat din greşelile trecute şi a luat măsuri pentru a atinge tocmai acele aspecte criticate cel mai mult de utilizatori.
 3. Snapdragon 700 aduce tehnologiile AI şi în smartphone-urile low-cost Dacă până acum, singura opţiune pentru a experimenta cele mai avansate funcţii disponibile pe un smartphone era achiziţionarea unui model echipat cu unul dintre chipseturile de top, opţiunile vor fi ceva mai diverse mulţumită noului chipset mid-range livrat de Qualcomm. Îmbunătăţind reţeta predecesorului Snapdragon 600, noul chipset promite să ofere facilităţile seriei 800 la un preţ mai redus. Fără a divulga toate detaliile, Qualcomm anunţă preluarea în chip-ul Snapdragon 700 a motorului Spectra de procesare a imaginii şi funcţia de accelerare a aplicaţiilor care folosesc algoritmi de inteligenţă artificială. Lista continuă cu tehnologiile Bluetooth 5.0 şi Quick Charge 4.0, alături de motorul grafic Adreno şi procesorul cu nuclee bazate pe arhitectura Kyro. Un alt detaliu foarte important, chipsetul Snapdragon 700 este cu până la 30% mai eficient în privinţa consumului de energie, în condiţiile unui nivel de performanţă superior la partea de CPU. Din păcate, de la anunţul oficial şi până la debutul primelor produse motorizate de chipsetul Snapdragon 700 vor mai trece câteva luni, Qualcomm trimiţând în primă fază doar mostre de evaluare cu noul chipset, producţia de masă putând începe abia după jumătatea acestui an.
 4. Google Chrome va marca toate site-urile accesate prin conexiuni HTTP nesecurizate ca fiind nesigure Deşi nu este obligatorie, practica securizării site-urilor web folosind conexiuni HTTPS criptate este pe cale să devină mult mai atractivă în ochii administratorilor web, neglijarea acestui aspect putând duce la afectarea reputaţiei şi scăderea numărului de vizitatori. Dacă până acum, alertele privind folosirea unei conexiuni nesecurizate apăreau doar pentru paginile care permit introducerea de informaţii de către vizitatori, curând, întregul site va fi marcat ca fiind nesigur. Cu scop de informare, marcajul poate avea însă efect descurajant asupra vizitatorilor, o parte dintre aceştia ajungând să asocieze site-urile nesecurizate cu pericolul atacurilor informatice, evitând folosirea acestora. În prezent, aproximativ 68% din traficul realizat cu versiunea Google Chrome pentru Android şi Windows trece prin conexiuni securizate. Proporţia urcă la peste 78% în cazul dispozitivelor Chrome OS şi macOS. Schimbarea se va produce începând cu versiunea Chrome 68, pregătită pentru lansare în luna iulie 2018. Între timp, Google pune la dispoziţia administratorilor web un ghid de instalare şi explicaţii detaliate, privind importanţa folosirii tehnologiilor de criptare pentru securizarea conexiunilor stabilite cu dispozitivele vizitatorilor.
 5. Honor 8 Pro şi Honor 9 primesc actualizare la Android Oreo Două dispozitive din gama superioară a brandului secundar Honor de la Huawei vor primi foarte curând actualizări la noul EMUI 8.0, software-ul proprietar bazat pe Android Oreo de la Google. Honor 8 Pro, modelul phablet de top din 2016 şi modelul de top de anul trecut al seriei, Honor 9, au început deja să primească actualizarea în anumite regiuni, ceea ce înseamnă că aceasta va veni foarte curând şi în restul lumii. Prima ţară care raportează actualizări pentru aceste două dispozitive este Marea Britanie, unde Huawei a trimis notificări pentru instalarea pachetului software în regim OTA (over-the-air). Practic, actualizarea oferă celor două dispozitive Honor acelaşi sistem de operare care se găseşte din fabrică pe Huawei Mate 10 şi Mate 10 Pro, care vine la pachet cu îmbunătăţiri la capitolul consum de energie şi gestionarea resurselor, cât şi îmbunătăţiri la capitolul captură foto şi video în aplicaţia implicită. Acestea nu sunt singurele dispozitive Huawei care au început să fie actualizate la cel mai recent Android. Huawei Mate 9 a primit acelaşi tratament de curând şi probabil că urmează şi alte câteva modele de top precum Huawei P10 şi modelul său mai mare, P10 Plus. Din păcate, Honor 8, flagship-ul din 2016, va rămâne blocat cel puţin în viitorul apropiat pe Android 7, întrucât funcţiile de inteligenţă artificială nu pot rula pe hardware-ul său, acesta având la bază chipset-ul Kirin 950. Dacă aveţi un Honor 9 sau un Honor 8 Pro, ar trebui să verificaţi actualizările de software în zilele care urmează, dacă doriţi să fiţi la curent cu cele mai noi verisuni ale sistemului de operare.
 6. macOS ar putea rula în curând şi aplicaţii pentru iPad Posibila contopire a sistemelor de operare macOS şi iOS se discută pe internet încă de la lansarea primului iPhone, însă anul acesta Apple ar putea face primii paşi în această direcţie. În ciuda faptului că nu avem informaţii oficiale despre acest subiect, există zvonuri care sugerează că noua variantă majoră de macOS care urmează să se lanseze în toamna anului curent va permite instalarea şi rularea de aplicaţii pentru iPad. Acest trend nu este tocmai nou. Microsoft a adoptat aplicaţiile pentru tablete, cu interfeţe de touchscreen pe desktop încă de la lansarea primei versiuni de Windows 8 şi a continuat acest trend şi pe Windows 10, cu aplicaţiile universale din Windows Store, capabile să ruleze atât pe desktop-uri, laptop-uri, tablete, smartphone-uri, cât şi pe consolele de jocuri Xbox. Posibilitatea de a oferi acces la aplicaţii pentru mobile pe Mac ar putea uşura munca multor utilizatori care folosesc tabletele în deplasare, iar apoi când ajung la birou au probleme în sincronizarea datelor între tabletă şi computer sau pur şi simplu nu au o soluţie pentru desktop şi laptop (de exemplu Instagram este o aplicaţie exclusiv pentru dispozitive mobile). Desigur, pentru a face acest lucru posibil, Apple trebuie să modifice anumite elemente fundamentale din macOS, acesta urmând să marcheze probabil cel mai mare upgrade din ultimii zece ani. Având în vedere că alte sisteme de operare concurente oferă deja această funcţionalitate, era şi timpul ca Apple să intre „în rând cu lumea”. Desigur, aceste informaţii sunt neconfirmate, deci va trebui să aşteptăm anunţul oficial din partea Apple în acest sens, detaliile despre noile versiuni ale sistemelor de operare macOS, iOS, tvOS şi watchOS fiind făcute de obicei la începutul verii în cadrul conferinţei WWDC.
 7. Vivo Xplay7 ar putea fi primul smartphone cu 10 GB RAM În ultimii câţiva ani, smartphone-urile au început să ajungă din urmă în termeni de performanţă computerele portabile şi din alte puncte de vedere chiar să le depăşească. Se pare că acest trend va continua, întrucât producătorul chinez Vivo se pregăteşte să lanseze modelul Xplay7 primul smartphone cu 10 GB memorie RAM, în condiţiile în care majoritatea laptop-urilor de pe piaţă sunt echipate în continuare cu 4 sau 8 GB. Informaţiile despre noul flagship de la Vivo vin de pe reţeaua de socializare Weibo, unde au apărut imagini cu ceea ce pare a fi Xplay7, un smartphone high-end echipat cu cele mai puternice componente disponibile. Avem de a face cu un dispozitiv cu ecran 4K edge-to-edge care acoperă 93% din suprafaţa telefonului, chipset Snapdragon 845 şi o cameră foto cu zoom 4X. Cei 10 GB memorie RAM pe care chiar nu ştim la ce vor folosi, vor fi alăturaţi unor module de 256 sau 512 GB spaţiu de stocare internă. Vivo obişnuieşte de câţiva ani deja să împingă limitele tehnologiei mobile, fiind unul dintre primii producători care au oferit un smartphone echipat cu 6 şi apoi 8 GB RAM. Având în vedere că această companie are deja un model mid-range premium cu senzor de amprentă integrat în display, Xplay7 va beneficia cu siguranţă de aşa ceva, dacă imaginile disponibile se dovedesc a fi reale. În timp ce utilizatorii probabil că nu vor sesiza diferenţe de performanţă între telefoane cu 4, 6, 8 sau 10 GB RAM, producătorii vor continua să adauge cifre la specificaţii pentru a ieşi în evidenţă pe piaţă. Xplay7 ar fi cu siguranţă la fel de atractiv şi cu memorie RAM mai puţină, însă fiind un model care va fi comercializat exclusiv pe piaţa din China, iar cifrele de pe listele de specificaţii influenţează acolo mai mult utilizatorii, este de înţeles de ce Vivo insistă să le mărească la fiecare generaţie.
 8. Nokia 3 va primi Android 8.0 „foarte curând”. Nokia 2 trece direct la Android 8.1 Gama de telefoane Nokia este susţinută de către HMD Global cu actualizări rapide, de la cel mai mic la cel mai mare model. Deja Android Oreo există într-o formă sau alta pe fiecare dintre dispozitivele de la mid-range în sus, însă acum a venit momentul şi pentru telefoanele mai „modeste” să treacă la cea mai nouă versiune a sistemului de operare. Următorul la rând este Nokia 3, în timp ce Nokia 2 îl va urma în viitorul apropiat, acesta urmând să sară direct la versiunea Android 8.1. Nokia 3 este un smartphone cu android foarte bun pentru preţul său de listă, oferind funcţionalitate de bază la toate capitolele. Pentru a atinge acest segment de piaţă, HMD a făcut câteva compromisuri, însă asta cu siguranţă nu îi deranjează pe cei care iau cumpărarea acestui model în considerare. De altfel, faptul că Juho Sarvikas, CEO-ul HMD Global, a anunţat că actualizarea la Android 8.0 Oreo beta pentru Nokia 3 este „foarte aproape”, ar trebui să fie un motiv în plus pentru care acest model ar putea ieşi în evidenţă faţă de concurenţă. Cei care doresc să testeze această versiune software vor putea să facă asta în cadrul programului Beta Labs. Cât despre Nokia 2, modelul care se află acum la baza inferioară a seriei de dispozitive cu Android de la HMD, acesta nu va mai primi actualizare la Android 8.0, cum credeam iniţial. Acesta va face tranziţia direct la noul Android 8.1, întrucât pentru configuraţia sa hardware, acesta este mult mai potrivit. Decizia a fost influenţată în special de optimizările de memorie pe care Google le-a făcut pentru noul Android, Nokia 2 fiind echipat cu un modul de numai 1 GB memorie RAM. Având în vedere că majoritaea telefoanelor Nokia sunt acum sau vor fi foarte curând pe Android 8.0 sau 8.1, este uşor de intuit că noile dispozitive pregătite pentru lansare la MWC 2018 vor fi lansate cu aceste versiuni software deja instalate din fabrică.
 9. Microsoft anulează patch-urile pentru vulnerabilităţile Meltdown şi Spectre cu nou patch urgent Lansate în mare grabă cu speranţa de a face uitată una dintre cele mai mari gafe din istoria modernă a microprocesoarelor, patch-urile Meltdown/Spectre au sfârşit prin a crea mai multe probleme decât rezolvă, transformând o situaţie care deja prezenta o grea lovitură de imagine pentru Intel într-un circ mediatic. După ce mai întâi AMD a raportat probleme legate de repornirea spontană PC-urilor echipate cu anumite modele de procesoare, şi reprezentanţii Intel au fost nevoiţi să admită că probleme similare vizează şi o parte dintre procesoarele companiei. În cele din urmă, un adevăr incomod a ieşit la iveală: majoritatea PC-urilor echipate cu procesoare Intel şi AMD au devenit instabile şi sunt predispuse la reporniri spontane, mai numeroase decât media anterioară aplicării patch-urilor buclucaşe. Fără o soluţie definitivă la îndemână, Intel şi Microsoft au decis retragerea patch-urilor Meltdown şi Spectre, cum altfel decât cu un nou patch livrat prin serviciul Windows Update. Numit KB4078130, patch-ul livrat ca actualizare urgentă pune utilizatorii în situaţia de a alege între a beneficia de protecţie împotriva unor vulnerabilităţi care expun PC-urile la potenţiale furturi de date şi pericolul imediat al pierderilor de date şi perturbarea activităţii, cauzată de funcţionarea defectuoasă a echipamentelor. Însă lucrurile nu vor rămâne aşa pentru mult timp, Intel lucrând deja la noi patch-uri care ar trebui să evite problemele legate de stabilitatea PC-urilor. Rămâne doar de văzut ce penalizare de performanţă implică noua metodă de abordare.
 10. Galaxy S9 apare în noi imagini. Marginile par mai groase decât la S8 [FOTO] Nimeni nu se aştepta ca noua generaţie de smartphone-uri Galaxy S9 să fie foarte diferită din punct de vedere al design-ului faţă de cea de anul trecut. Cu toate acestea, încă ne bucurăm atunci când vedem noi fotografii cu dispozitivele pe care Samsung încă nu le-a anunţat în mod oficial, iar de data aceasta avem de a face cu o imagine în care putem vedea atât Galaxy S9 standard, cât şi modelul S9+ unul lângă celălalt. Curios este însă faptul că parcă marginile din jurul display-ului sunt puţin mai groase decât ne aşteptam. Sursa imaginilor este deja celebrul Evan Blass de la Venture Beat, care obişnuieşte să pună mâna foarte des pe imagini în exclusivitate cu diverse dispozitive înainte de lansarea lor oficială. Galaxy S9 şi S9+ apar în imaginile publicate de acesta cu un design foarte familiar, însă cu laterale mai groase în jurul panourilor „Infinity Display”. Este posibil ca aceste imagini să fie însă bazate pe un design mai vechi din producţie, sau faptul că sunt generate în 3D pe computer să modifice modul în care curbura display-ului se vede din faţă. Pe ecranul telefoanelor vedem însă un alt detaliu foarte interesant: ceea ce pare a fi data oficială la care telefoanele ajung în stocurile magazinelor. Samsung a confirmat că dezvăluirea de la MWC 2018 va avea loc duminică, 25 februarie, însă acestea vor ajunge în magazin la câteva săptămâni după această dată. În general, producătorii de dispozitive mobile folosesc data de pe ecranele din imagini pentru a marca data lansării, iar în cazul de faţă aceasta este setată pentru 16 martie, într-o zi de vineri, exact cum pică în calendarul pe 2018. Suntem la mai puţin de o lună distanţă de momentul în care vom cunoaşte toate detaliile despre noile Galaxy S9 şi S9+ în mod oficial, însă cu siguranţă vom mai primi diverse detalii despre acestea pe canale neoficiale în zilele şi săptămânile care urmează.
 11. Windows 10 Mobile nu va mai primi actualizări beta în programul Insider De câţiva ani, singurele discuţii despre Windows 10 Mobile sunt concentrate spre momentul inevitabil: atunci când Microsoft îi va declara „moartea”. Acel moment pare să fie însă mai aproape ca niciodată, întrucât oficialii companiei au confirmat faptul că nu vor mai lansa actualizări software de test pentru acest sistem de operare în cadrul programului Windows Insider. Acest lucru sugerează că nu există noi funcţii plănuite şi nici modificări notabile în viitorul apropiat. Windows 10 Mobile trebuia să fie un sistem de operare compatibil cu multe dintre componentele variantei pentru desktop şi tablete, deci în mod normal trebuia să primească toate actualizările importante. După Anniversary Update, care a întârziat puţin pe platforma mobilă, Microsoft a început să rărească actualizările cât şi noile versiuni de testare din programul Windows Insiders. Se pare însă că această strategie a fost acum anulată complet. istemul de operare mobil de la Microsoft nu a primit nici măcar Creators Update, care a fost oferit în două faze pe Windows 10, iar noile declaraţii făcuite de Brandon LeBlanc, Program Manager în cadrul echipei Windows Insider, întăresc frica utilizatorilor că platforma se apropie de inevitabilul său sfârşit. Cel mai probabil, Microsoft va continua să ofere actualizări software care repară probleme de securitate, atât timp cât compania este nevoită să asigure suport software, însă la un moment dat cu siguranţă că şi acestea vor înceta. Având în vedere că anul trecut s-au lansat probabil sub 5 modele noi de smartphone-uri cu Windows 10 Mobile şi că Microsoft a dizolvat divizia de smartphone-uri în urmă cu doi ani, nu putem să mai vorbim despre un „viitor” al acestei platforme software.
 12. Cum îţi păstrezi smartphone-ul cu Android curat şi sigur. Sfaturi care te vor ajuta să nu pierzi bani, timp şi date importante Deşi este un sistem de operare mult mai deschis şi mai flexibil decât iOS, Android se confruntă cu o mare problemă. Este vorba despre malware. Există multe aplicaţii periculoase chiar în magazinul oficial Google Play. Totuşi, utilizatorii care respectă câteva reguli relativ simple, pot să stea departe de viruşi şi aplicaţii periculoase. Vă oferim mai multe sfaturi care vă vor păstra smartphone-ul cu Android „neprihănit”. Când intraţi pe site-uri dubioase nu vă lăsaţi păcăliţi de mesajele afişate Multe dintre site-urile pentru adulţi, dar şi altele, afişează diverse mesaje atunci când utilizatorii intră pe ele. De obicei acestea îi avertizează pe utilizatori că au smartphone-ul compromis sau infectat cu viruşi şi îi invită să instaleze diverse aplicaţii pentru a scăpa de aceste ameninţări. Cei care pică în plasă ajung să instaleze pe terminale aplicaţii de curăţare şi de „mărire a performanţelor” care nu sunt necesare (toate versiunile respectabile de Android includ astfel de unelte). Aceste aplicaţii dubioase colectează date sensibile şi afişează reclame, fiind şi un posibil „Cal Troian” care le oferă hackerilor acces la smartphone-uri pe viitor. De exemplu, staţi departe de Clean Master şi aplicaţii dezvoltate de compania chineză Cheetah Mobile. De fapt, cel mai bine este să evitaţi orice aplicaţie care are cuvântul „Clean” în nume. Încercaţi să instalaţi versiunile oficiale ale aplicaţiilor De exemplu, pentru Facebook sau YouTube folosiţi aplicaţiile oficiale ale companiilor, nu unele terţe. Dacă acestea sunt prea mari sau consumă prea multe resurse, atunci ar fi bine să ştiţi că multe dintre titlurile populare de la Facebook sau Google sunt disponibile şi în versiuni „Lite”. Găsiţi mai jos o listă. Atenţie la magazinele terţe de aplicaţii Pe lângă Google Play sunt multe alte magazine de aplicaţii pentru Android mai mici. De majoritatea ar fi bine să vă feriţi. Singurele pe care vi le recomandăm sunt Amazon Appstore, F-Droid (de departe cel mai sigur, dar are puţine titluri) şi cele ale marilor producători de smartphone-uri. Samsung, de exemplu, oferă Galaxy Apps. Mare atenţie la site-urile care oferă APK-uri APK-urile sunt kit-uri de aplicaţii care pot fi instalate evitând un magazin virtual. Acestea îţi permit să foloseşti o aplicaţie care nu este disponibilă oficial în ţara ta sau versiuni mai vechi. În cazul în care apelaţi la astfel de aplicaţii, trebuie să fiţi foarte atenţi de unde le descărcaţi şi cine le-a dezvoltat. APK Mirror este o sursă destul de sigură, dar chiar şi în acest caz trebuie să vă păstraţi vigilenţa. Sunt de încredere, de obicei, şi kit-urile oferite de producătorii de smartphone-uri pe site-urile lor. Rămâneţi vigilenţi chiar şi în Google Play Sistemul de scanare a aplicaţiilor disponibil în Google Play este destul de slab deocamdată, iar magazinul virtual este şi el plin de titluri periculoase. Recent a fost descoperită o aplicaţie WhatsApp falsă şi periculoasă care a fost descărcată de milioane de ori. Înainte de a instala o aplicaţie verificaţi: cine este dezvoltatorul, descrierea, ce permisiuni cere şi ce scriu utilizatorii despre ea. Evitaţi aplicaţiile care încurajează pirateria Există o mulţime de aplicaţii care oferă acces la conţinut ilegal. Acestea au de obicei o calitate proastă, securitate scăzută şi te pot băga în bucluc cu autorităţile. Nu amânaţi actualizările software Din lipsă de spaţiu pe telefon, comoditate sau nepăsare, mulţi utilizatori nu instalează cele mai noi actualizări software disponibile pentru telefoane lor. Este foarte important ca sistemul de operare să fie actualizat la zi. Prin aceste pachete, Google şi partenerii săi (sau doar producătorii, în cazul în care folosesc Android AOSP) rezolvă multe bug-uri şi probleme de securitate. Ce-i drept, uneori aceste actualizări vin cu propriile probleme şi dau erori neaşteptate, dar aceste probleme sunt de obicei remediate repede.
 13. Numele dumneavoastra:Bratu Eduard Nick-ul de pe TS:Edy#40 Nume canal:Edy#40 Alte precizari:-
 14. Prezentare [Dht]*Stranger

  Bine ai venit !
 15. [RESPINS] Cerere Moderator INTRO

  Contra nu ai citit regulamentul + ca este banal motivul pentru care vrei tu gradul !
×