În atenţia jucătorilor de CSGO!

De astăzi, au început înscrierile pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”! Premii în valoare de peste 3000 euro!

Plus… alte surprize!

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!

Începând de astăzi, 15 februarie 2019 şi până în data de 15 aprilie 2019, s-a „dat drumul” la înscrieri pentru Concursul de CSGO, pe echipe (– 5 vs 5 –) intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!

Valoarea premiilor acestui concurs de CSGO este de 3000 euro.

Astfel:

 • Locul I – 1000 euro/echipă
 • Locul II – 500 euro/echipă
 • Locul III – 250 euro/echipă + casti&mouse gaming/jucător
 • Locul IV – 250 euro

PREMIUL SPECIAL!

– Toate cele 4 echipe finaliste, vor fi invitate de către organizatorii firmei Avulon/PGLArena, pe un play-camp AIRSOFT, pentru un joc de CS, în mod real! Şi cum organizatorii acestui concurs de CSGO, adică adminii serverelor PGLArena, suferă deja de “mâncărimi la degete”, meciul de AIRSOFT va avea loc între echipa adminilor PGLArena şi membrii celor 4 echipe finaliste ale concursului de CSGO “ULTIMATE HEADSHOT”!

Categoric… vom găsi şi un premiu de pus la bătaie!

MECIURILE…

… din cadrul Concursului de CSGO “ULTIMATE HEADSHOT” vor începe ONLINE, în luna mai 2019 (după sărbătorile de Paşte şi zilele libere de 1 şi 2 Mai 2019) iar concursul se va finaliza LAN, la Bucureşti, în zilele de 24-25-26 mai 2019.

NOTA:
(Data începerii meciurilor şi locaţia din Bucureşti, în care vor avea loc LAN, semifinalele şi finala concursului “ULTIMATE HEADSHOT”, vor fi anunţate ulterior, după data de 15 aprilie 2019 şi după finalizarea înscrierilor echipelor de CSGO. Tot după finalizarea înscrierilor echipelor de CSGO, va fi făcut public şi Regulamerntul de Joc!)

CHELTUIELILE…

… legate de deplasarea spre Bucureşti, a celor 20 de membri ai celor 4 echipe de jucători CSGO, ajunşi în semifinalele concursului “ULTIMATE HEADSHOT”, cheltuieli de deplasare dus-întors, cazarea pentru 2 nopţi şi plata a 3 mese/zi, vor fi suportate de către firma organizatoare.

CONDIŢII pentru înscrierea în concursul CSGO “ULTIMATE HEADSHOT”

 1. Înscrierea echipei de CSGO se face doar de către Căpitanul echipei de jucători CSGO.
 2. Căpitanul echipei de jucători CSGO, pe numele său real, va trimite printr-un email valid, pe adresa avulonpress@gmail.com câteva cuvinte prin care anunţă că doreşte să-şi înscrie echipa de jucători de CSGO, în concursul CSGO „ULTIMATE HEADSHOT”!
 3. În decurs de 24 ore, Căpitanul echipei va primi pe adresa de email, validă şi prin care şi-a anunţat intenţia de participare la concurs, un Formular de Înscriere în concurs, care trebuie completat şi retrimis organizatorilor, pe aceiaşi adresă de email folosită pentru contact.
 4. Numele echipei de CSGO, trebuie să fie unul decent şi uşor de pronunţat!
 5. Nick Name-urile jucătorilor echipelor de CSGO trebuie să fie decente şi uşor de pronunţat!
 6. Nerespectarea punctelor 4) şi 5) duce automat la descalificarea echipei!
 7. În timpul meciurilor, jucătorii echipelor de CSGO sunt obligaţi să-şi afişeze la AVATAR, o fotografie cu chipul lor real.
 8. Echipa de CSGO care întruneşte condiţiile de participare în concursul CSGO „ULTIMATE HEADSHOT”, va primi un email de confirmare a înscrierii, din partea organizatorilor.
 9. Echipele jucătorilor de CSGO înscrise în concurs, vor fi anunţate de către organizatori, prin intermediul email-ului de contact adresat Căpitanului de echipă, despre toate noutăţile ce vor avea legătură cu desfăşurarea evenimentului.

Pentru orice informaţie legată de Concursul de CSGO “ULTIMATE HEADSHOT”, puteţi folosi adresa de email avulonpress@gmail.com 

NOTA II:
Incepând din această zi de vineri, 15 februarie 2019, orele 20,00, LISTA DE BAN-uri a PGLArena.ro VA FI ŞTEARSĂ!
Oferim astfel şansa, tuturor jucătorilor de CS, să se poată înscrie la Concursul de CSGO “ULTIMATE HEADSHOT” sau la concursul individual din luna martie, intitulat “Counter-istul Ghiocel”!
După această dată, orice jucător care va mai fi BAN-at pe serverele de joc PGLArena.ro, pentru folosirea de coduri sau pentru înjurii aduse adminilor de joc, nu va mai avea acces pe serverele comunităţii PGLArena.ro, PE VIAŢĂ!

CEO
Julien T.

Noutati
View all
În atenţia jucătorilor de CSGO! Pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de peste 3000 euro, până în prezent, au cerut formulare de înscriere… 75 de echipe de CSGO, din întreaga ţară! Iar înscrierea continuă!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, cu premii în valoare de peste 3000 euro, până în prezent, au cerut formulare de înscriere… 75 de echipe de CSGO, din întreaga ţară! Iar înscrierea continuă! Hot

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO! Pare incredibil dar… aceasta este realitatea! O realitate covârşitoare! Dacă la începuturile organizării acestui eveniment, când încă se afla în stadiul de „schiţă”, au existat momente în care am avut îndoieli legate de existenţa „pe piaţa” de gaming, a echipelor de jucători de...

Read more
În atenţia jucătorilor de CSGO! De astăzi, au început înscrierile pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”! Premii în valoare de peste 3000 euro! Plus… alte surprize!

În atenţia jucătorilor de CSGO! De astăzi, au început înscrierile pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”! Premii în valoare de peste 3000 euro! Plus… alte surprize! Hot

Bine v-am regăsit, stimaţi jucători de CSGO!            Începând de astăzi, 15 februarie 2019 şi până în data de 15 aprilie 2019, s-a „dat drumul” la înscrieri pentru Concursul de CSGO, pe echipe (– 5 vs 5 –) intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”!             Valoarea premiilor acestui concurs de CSGO este de...

Read more
În atenţia jucătorilor de CSGO! Din 15 februarie şi până în data de 15 aprilie 2019, încep înscrierile pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”! Premii în valoare de peste 3000 euro!

În atenţia jucătorilor de CSGO! Din 15 februarie şi până în data de 15 aprilie 2019, încep înscrierile pentru Concursul CSGO pe echipe (5vs5), intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”! Premii în valoare de peste 3000 euro! Hot

Ştiu că deja s-a răspândit vestea în legătură cu concursul de CSGO pe echipe, 5 vs 5, intitulat „ULTIMATE HEADSHOT”, pe care, împreună cu colegii mei admini, din cadrul comunităţii serverelor de joc PGLArena.ro îl tot gândim, regândim, recalculăm şi totuşi, îl pregătim cu paşi mai mici sau mai mari, astfel că prin postarea de faţă, m-am hotărât să dau publicităţii faptul că suntem doar la o „aruncătură de băţ”, vorba aia, de marele eveniment!

Read more